În curs de procesare

Termeni si Conditii

Site-ul Carte-medicala.ro este proprietatea exclusiva a SC Novacrin SRL, avand CIF: RO17851133, Nr. inreg. Reg. Com. J40/13754/2005, cu sediul social in Bucuresti, sector 2.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului Carte-medicala.ro au valoare contractuala.

Prin acceptarea utilizarii serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului Carte-medicala.ro de catre SC Novacrin SRL, va exprimati implicit acordul cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

Accesul pe site

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer.

SC Novacrin SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

Clienti si comenzi

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate pe site sau in cosul de cumparaturi.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

SC Novacrin SRL nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram.

Politica de preturi

SC Novacrin SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara nici o notificare prealabila, preturile produsele si serviciilor afisate pe site.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produsele/serviciile oferite prin intermediul Carte-medicala.ro au fost afisate gresit, SC Novacrin SRL are dreptul de a anula livrarea respectivelor produse/servicii si de a anunta clientul in cel mai scurt timp cu privire la erorile aparute, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Modalitati de plata.
Plata cu Vouchere (Certificate cadou) sau puncte de loialitate.

Achizitionarea de produse/servicii oferite de SC Novacrin SRL prin intermediul site-ului carte-medicala.ro se poate face partial sau integral utilizand urmatoarele metode de plata:

a) Plata in bani

b) Plata cu vouchere (certificate cadou)

c) Plata cu puncte de loialitate - acumulate in contul de utilizator in urma unor comenzi anterioare.

Plata in bani se poate efectua de catre cumparator prin 3 modalitati:

- prin ramburs, la primirea coletului

- prin Ordin de Plata bancar

- prin utilizarea sistemelor de plata online cu cardul. In acest sens va rugam sa consultati pagina dedicata Procesatorilor de Plati.

Optiunea privind plata in bani este lasata de obicei la alegerea clientului, insa in anumite conditii SC Novacrin SRL poate solicita si conditiona cumparatorul la plata printr-un anumit sistem, la alegerea vanzatorului.

Certificatele cadou sau Voucherele sunt considerate produse platite anticipat. Achizitionarea unui certificat cadou poate fi anulata numai de catre cumparatorii persoane fizice, in termenul legal de denuntare unilaterala a contractelor incheiate la distanta. In acest caz, cumparatorul poate solicita rambursarea sumei platite anticipat si anularea certificatului cadou, numai cu conditia ca certificatul cadou sa nu fi fost utilizat pentru achitarea partiala sau integrala a altor produse achizitionate prin intermediul carte-medicala.ro .

In cazul in care certificatul cadou a fost utilizat la plata altor produse, cumparatorului i se anuleaza dreptul de a solicita anularea certificatului si rambursarea platii.

Toate cheltuielile ocazionate de anularea si rambursarea certificatelor cadou sunt suportate integral de catre cumparator.

Punctele de loialitate sunt bonus-uri ce pot fi acordate cu caracter ocazional, temporar sau permanent cumparatorilor inregistrati pe carte-medicala.ro in scopul de a fideliza clientii. Acordarea si utilizarea acestora nu este o obligatie ci este optionala, atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.

In ceea ce priveste platile integrale sau partiale efectuate prin intermediul platilor efectuate cu puncte de loialitate, avand in vedere ca sistemul nu permite re-utilizarea sau returnarea acestora, clientul isi asuma integral riscurile ce decurg din utilizarea acestei metode de plata.

Comenzile pentru produsele/serviciile achizitionate utilizand partial sau integral platile pe baza de puncte de loialitate nu pot fi anulate de catre cumparator. Singura modalitate de rezolvare a eventualelor probleme semnalate de catre cumparator este aceea de a se inlocui produsele necorespunzatoare. In acest caz, toate cheltuielile de inlocuire a produselor sunt suportate integral de catre client - indiferent de motivul solicitarii de inlocuire.

Punctele de loialitate acumulate de catre un cumparator de-a lungul timpului pot fi anulate oricand de catre SC Novacrin SRL, sau refuzate ca modalitate de plata, fara ca vanzatorul sa aiba obligatia de a motiva aceasta decizie.

Transportul produselor

Transportul produselor cumparate prin intermediul Carte-medicala.ro se efectueaza de regula, prin firmele partenere de curierat rapid cu care SC Novacrin SRL colaboreaza.

Raspunderea privind livrarea in termen si integritatea coletelor expediate apartine in totalitate firmelor de curierat.

Politica de preturi pentru transportul produselor este afisata pe site, pe pagina Preturi Transport sau pe pagina de procesare a cosului de cumparaturi.

Termen de sesizare nereguli cu privire la produsele livrate catre cumparator

Cumparatorul are obligatia ca in termen de 24 de ore de la primirea coletului continand produsele comandate, sa verifice conformitatea produselor cumparate, in raport cu standardele de calitate si comanda efectuata. In conditiile in care constata nereguli cu privire la produsele primite, cumparatorul are obligatia de a sesiza SC Novacrin SRL, in scris, prin mijloacele de contact puse la dispozitie pe site-ul carte-medicala.ro, in termen de maxim 24 de ore de la primirea coletului, sub sanctiunea de a nu putea invoca ulterior aceste nereguli.

Dreptul de retur/inlocuire produs si denuntare unilaterala a contractului

Atat vanzatorul cat si cumparatorul au dreptul de denuntare unilaterala a contractului. SC Novacrin SRL nu este obligata sa dea curs tuturor comenzilor exprimate prin intermediul carte-medicala.ro

Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului persoana fizica (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. In aceste conditii, cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Cheltuielile aferente returarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator, daca nu se specifica altfel.

Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

Returul/inlocuirea produselor achizitionate prin intermediul Carte-medicala.ro se poate solicita atunci cand cumparatorul constata nereguli cu privire la produsele livrate, si le sesizeaza in scris catre SC Novacrin SRL in termen de maxim 24 de ore de la primirea coletului, in urmatoarele conditii:

a) Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Novacrin SRL. Termenul de sesizare este de 24 de ore de la primirea coletului de catre client.

b) Daca produsele au fost livrate gresit. Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de SC Novacrin SRL. Termenul de sesizare este de 24 ore de la primirea coletului de catre client.

c) Daca produsul prezinta defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse, defecte de tiparire). In acest caz clientul poate solicita in termen de maxim 24h de la primirea coletului, returnarea sau inlocuirea produsului. Costurile de retur si transport al produsului inlocuitor vor fi suportate de catre SC Novacrin SRL.

d) Pentru toate celelalte situatii de retur al produsului, solicitare de inlocuire a produselor sau rambursare a platilor, care nu se incadreaza la punctele a), b) si c) descrise mai sus sau depasesc termenul limita de efectuare a sesizarii (24 de ore de la primirea coletului), clientul este obligat sa suporte integral toate cheltuielile de retur/inlocuire, precum si cele legate de returnarea platii.

Platile online si informatiile despre carduri

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face prin Procesatorii de Plati mentionati pe pagina Procesatori Plati.

SC Novacrin SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele defectiuni, incercari de folosire ne-autorizata sau fraudare a sistemelor de plata online de catre utilizatorii site-ului carte-medicala.ro sau de catre terti.

SC Novacrin SRL poate stoca pe server sau in platforma de administrare a site-ului datele referitoare la cardul dvs. in scopul facilitarii tranzactiilor. Singura raspundere pentru utilizarea neautorizata si protectia informatiilor referitoare la carduri revine utilizatorilor site-ului si proprietarilor de carduri.

Informatiile de pe site

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori.

Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

Utilizatorii care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii sau recenzii la produsele prezente pe site, pot efectua recomandari prietenilor, pot transmite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestor comunicari nu este ilegal, obsen, amentintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a unor persoane, nu incalca dreptul la intimitate si dreptul de proprietate intelectuala, nu contine virusi, campanii de promovare, spam sau alte informatii daunatoare.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de email sau vor transmite mesaje sau alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati, vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SC Novacrin SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC Novacrin SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

E-mail-uri promotionale si newslettere

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

Utilizatorii site-ului carte-medicala.ro isi dau acordul in privinta transmiterii periodice a mesajelor cu caracter promotional de catre SC Novacrin SRL in momentul in care au introdus o adresa de email in baza noastra de date. Aceste mesaje vor fi trimise doar de catre SC Novacrin SRL in scopul promovarii produselor si serviciilor oferite.

Baza de date cu email-uri ale utilizatorilor nu va putea fi furnizata de catre SC Novacrin SRL catre terti.

Protectia datelor si Confidentialitatea informatiilor

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, cnp, carti comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Novacrin SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatori nostri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati modificarile. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa care doriti sa fie sterse din baza noastra de date.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea SC Novacrin SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC Novacrin SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera SC Novacrin SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul ne-exclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si re-transmisibil de a folosi, reproduce, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste comunicari oriunde in lume, prin orice mijloace.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate.

Limitari ale raspunderii

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii internet.

Nu raspundem pentru intarzierile in livrarea produselor datorate serviciului de curierat.

Nu raspundem pentru intarzierile aparute in procesarea comenzilor primite pe site sau pentru intarzierile legate de disponibiliatea pe stoc a produselor comandate.

Daca cumparatorul efectueaza plata in avans pentru anumite produse/servicii iar SC Novacrin SRL nu isi poate indeplini obligatia de a livra produsele/serviciile la termenul convenit sau deloc, clientul are dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsele/serviciile respective.

In aceste cazuri, precum si in cazul de retur/inlocuire a produselor necorespunzatoare, clientul nu poate solicita catre SC Novacrin SRL despagubiri de orice alta natura.

Nu raspundem pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, etc.

Raspunderea cu privire la continutului, corectitudinea si autenticitatea informatiilor furnizate de catre utilizatorii si partenerii site-ului carte-medicala.ro apartine in integralitate utilizatorilor/partenerilor.

In cazul in care, din vina cumparatorului/utilizatorului care furnizeaza informatii incomplete sau eronate cu privire la identitatea sa, adresa de facturare/livrare, datele referitoare la plati, etc.,  SC Novacrin SRL nu isi poate indeplini corespunzator atributiile care ii revin in relatia cu cumparatorul, acesta din urma (cumparatorul/utilizatorul) nu poate solicita rambursarea platilor efectuate, returnarea/inlocuirea produselor decat pe cheltuiala sa.

In plus, daca vanzatorul constata ca anumite comenzi au fost plasate cu rea-intentie de catre cumparator/utilizator, SC Novacrin SRL poate solicita cumparatorului plata de daune-interese si acoperirea tuturor cheltuielilor ocazionate de furnizarea de catre cumparator/utilizator a unor informatii rau-intentionate, incomplete sau eronate.

Acces neautorizat si fraude

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda constituie infractiune si va fi raportata autoritatilor competente.

Modificarea termenilor si conditiilor si ale site-ului

SC Novacrin SRL are dreptul de a efectua orice modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si modificari de orice natura ale site-ului carte-medicala.ro, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Litigii

Orice conflict aparut intre SC Novacrin SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.